Den store webshop guide

Lær af vores fejl og erfaringer. Vi har gjort det før og kan give dig et par forspring. Læs guiden og bliv klædt på til at bygge og vækste din webshop.

I E-hub møder vi mange webshops som har potentialet til vækst, men er kommet skævt fra start. Mange gange er det basale fejl der gør, at en god webshop ikke bryder grænsen til international vækst. Det vil vi gerne hjælpe med.

Du skal selv lave arbejdet, men følger du vores model, er du bedre rustet til at overleve den hårde opstart og opnå vækst med din webshop på den lange bane. 

Foto: TanteHanne.dk fylder varer på hylderne. Hun holder til i fælleskabet for webshops med lager og kontor.

Webshop-guiden er især for dig, der står på kanten af din webshop rejse. Du er klar til at gå i gang, men ved ikke, hvor du skal starte. Vi hjælper dig med at komme rigtigt fra start, så du allerede nu lægger grundstenene til den vækst, du går efter. Vi anbefaler, at du læser guiden fra start til slut, men du skal endelig ikke læse den færdig, før du går i gang. Du kan sagtens starte op og arbejde med tingene mens du læser. Senere kan du med fordel bruge guiden som opslagsværk. 

Webshop-guiden er også for dig, der allerede er godt i gang med en webshop, men har ramt loftet. Du mangler det sidste skub, der sætter fart på vækstrejsen og løfter din årlige omsætning op over 4 millioner. Hop ind i guiden der hvor du er nået til i din rejse.

God tur!

Få succes med din webshop

Hvem står bag webshop-guiden?

Jonathan Bräuner Delfs er iværksætter ind til benet. Han har selv startet og vækstet flere webshops. Samtidig er han en dygtig underviser og SEO konsulent. Han driver webshophuset E-hub, hvor forskellige konsulenter og e-købmænd har kontorfællesskab og lagerfaciliteter. Jonathan er uddannet inden for kommunikation og formidling. Han har haft succes med online markedsføring og salg på danske og udenlandske markeder siden 2008. 

Kathrine Wanninger har ordene i sin magt. Som digital redaktør har hun siden 2018 skabt organisk trafik på emner mellem himmel og jord. Når webshop-guidens kompleksitet er formidlet let tilgængeligt for e-købmænd i alle klasser, er det Kathrine, vi takker. Med en uddannelsesbaggrund inden for strategisk kommunikation og e-handel, har Kathrine hjulpet flere webshops til næste skridt i deres vækstrejse.

Jonathan Bräuner Delfs: Iværksætter, E-handelsekspert og SEO-konsulent
Kathrine Wanninger: Vækstpilot, Marketing specialist og Tekstforfatter