Om os

Få styr på det praktiske, så du kan vækste din forretning hurtigere. Vi hjælper med faciliteter, fragt og erfaringsdeling.

Et fællesskab for webshops og iværksættere

Vores mål er at gøre livet lettere for iværksættere og webshop-ejere. Uanset om du er nystartet eller etableret. Få hjælp til det praktiske, så du kan fokusere på at vækste online.

Hvem bor i E-hub?

Her kan du læse mere om nogle udvalgte virksomheder der holder til i E-hub.

Parret bag MyBabySteps.dk  flyttede ind i E-hub’s lokaler allerede 1 år efter åbningen af webshoppen. Læs her om hvordan de rykkede ud og nu drager fordel af fælles faciliteter hos os.

Hanne har solgt garn på nettet siden 2004. Nu er hun flyttet ind i E-hub’s fællesskab, som letter hverdagen og giver frihed til vækst. Læs mere og mød en af vores lejere her.

Rikke Hedman flyttede ind i E-hub’s lokaler med tasken fuld af projekter. Læs her hvordan hendes idé om en webshop voksede og blev til virkelighed i vores fællesskab.

Personerne bag E-hub

Bag E-hub står et lille, men engageret, team med erfaring fra nethandel og iværksætteri.
Hver for sig har Henning og Jonathan startet og drevet flere virksomheder. Sammen stiftede de i 2021 virksomheden E-hub ApS.

Henning Petersen

Stifter af E-hub

Jonathan Bräuner Delfs

Stifter af E-hub

Få plads til vækst

Her får du de rette rammer – og muligheden for at skrue op og ned for dine behov. Tilvælg mere lagerplads for en periode og få adgang til ekstra kontorpladser i spidsbelastning. Vi klarer det for dig. Fremover slipper du for at sidde fast i noget, der ikke matcher dine behov.

Virksomheder i huset

Nogle af de virksomheder du finder i huset. Bliv en del af fællesskabet og styrk din forretning.