Om os

Få styr på det praktiske, så du kan vækste din virksomhed hurtigere. Vi hjælper med faciliteter, kontor, lager, fragt og erfaringsdeling.

Et fællesskab for webshops og iværksættere

Vores mål er at gøre livet lettere for iværksættere og webshop-ejere. Uanset om du er nystartet eller etableret. Få hjælp til det praktiske, så du kan fokusere på at udvikle din virksomhed.

E-hub Odder - kontorplads, mødelokaler og lageropbevaring Odder

Hvem bor i E-hub?

Her kan du læse mere om nogle udvalgte virksomheder der holder til i E-hub.
Udover webshops har vi i huset også kompetencer som: Konsulent, bogholder, tekstforfatter og forskellige typer virksomheder, både B2B og B2C.

Parret bag MyBabySteps.dk  flyttede ind i E-hub’s lokaler allerede 1 år efter åbningen af webshoppen. Læs her om hvordan de rykkede ud og nu drager fordel af fælles faciliteter hos os.

Hanne har solgt garn på nettet siden 2004. Nu er hun flyttet ind i E-hub’s fællesskab, som letter hverdagen og giver frihed til vækst. Læs mere og mød en af vores lejere her.

Rikke Hedman flyttede ind i E-hub’s lokaler med tasken fuld af projekter. Læs her hvordan hendes idé om en webshop voksede og blev til virkelighed i vores fællesskab.

Personen bag E-hub

Bag E-hub står et lille, men engageret team med stor erhvervserfaring. 
Henning er stifter af E-hub og har drevet flere virksomheder gennem tiden. I 2021stiftede han E-hub ApS som både rummer lagerudlejning, kontorpladser og mødelokaler.

Henning Petersen

Stifter af E-hub
‭+45 20 33 61 62‬

Henning Petersen, E-Hub Odder - kontorlokaler og lager

Historien om bygningen på Stationsvej 11

Vi overtog i 2021 den gamle renseri-bygning, mellem Odder og Hou. Huset havde stået tomt i nogle år efter renseriet lukkede, og trængte til at blive fyldt med liv. Siden er en række virksomheder rykket ind i huset, så der nu er daglig trafik ind og ud af huset. 

Vi har lokaler i mange størrelser. Lokalerne har haft oprindelig indretning som bl.a. systue, renseri, vaskerum, kontor, fyrrum og lagerrum. 

Inden huset fungerede som renseri havde bygningen forskellige industrielle former. Hvorfor det er ombygget flere gange. I 30’erne var der tørreri for cichorierødder, som blev brugt som kaffeerstatning. Senere var der kornlager og foderstofforretning. Alle disse historiske forretningsformer havde gavn af den gamle jernbane, som nu er omlagt til cykel- og gangsti. For enden af stien kommer man til Frugtplantagen Karensminde med blik til Fru Møllers Mølleri

Få plads til vækst

Her får du de rette rammer – og muligheden for at skrue op og ned for dine behov. Tilvælg mere lagerplads for en periode og få adgang til ekstra kontorpladser i spidsbelastning. Vi klarer det for dig. Fremover slipper du for at sidde fast i noget, der ikke matcher dine behov.

Virksomheder i huset

Nogle af de virksomheder du finder i huset. Bliv en del af fællesskabet og styrk din forretning.