Case: Webshop spirer fra idé til virkelighed i E-hub’s lokaler

Rikke Hedman flyttede ind i E-hub’s lokaler med tasken fuld af projekter. Læs her hvordan hendes idé om en webshop voksede og blev til virkelighed i vores fællesskab med lager, kontor og sparring.

Phaunie.com sælger meget mere end plakater og postkort

– Drømmen er, at de små “Phaunies” på plakaterne skal lokke os ud for at hente naturens gaver ind og skabe minder sammen – i mad, drikke eller dekorationer.

Rikke, den nystartede webshopejer, kalder sig selv for jubeloptimist kombineret med et stærkt knokle-gen. Sammen med Nanna Ernst har hun skabt et gennemført produkt med små kunstværker og tilhørende digte. Uden at vide noget særligt om webshops, er hun gået fra idé til velfungerende shop på bare 3 måneder.

– De sidste måneder har jeg lært bunker af nyt om betalingsgateways, EU varemærke-ansøgning, html koder, labelprintere, integrationer mig her og der, indløsningsaftaler og andet gøgl fra min plads i E-hub’s kontorfællesskab.

Nu er shoppen live og salgene tikker ind. Lageret er fyldt godt op med plakater, emballage og rammer i flere størrelser. Hop ind på phaunie.com og find din yndlings-phaunie.

E-hub tilbyder kontorfællesskab og lagerfaciliteter i ét hus for webshops og iværksættere. Mangler du et sted at leve din iværksætterdrøm ud, er du velkommen til at tjekke vores fællesskab ud.

E-hub Odder - kontorplads, mødelokaler og lageropbevaring Odder
E-hub Odder - kontorplads, mødelokaler og lageropbevaring Odder

» Funktionelt kontor, inspirerende sparringspartnere og god kaffe! «

Sådan beskriver Rikke E-hub, som lægger rammer til hendes webshop.

Foto: Nanna Ernst fra Phaunie på besøg hos det lokale trykkeri Narayana Press, som har trykt Phaunie-plakaterne.

Få plads til vækst

Hos E-hub kan du også få de rette rammer – og muligheden for at skrue op og ned for dine behov.

Tilvælg mere lagerplads for en periode og få adgang til ekstra kontorpladser i spidsbelastning. Vi klarer det for dig. Fremover slipper du for at sidde fast i noget, der ikke matcher dine behov.

Nogen ønsker mere plads, andre mere frihed og fleksibilitet. Hos os kan du nemmere balancere driften af din webshop.

E-hub Odder - kontorplads, mødelokaler og lageropbevaring Odder